Jevgeni Ossinovski ja Jaak Roosaare: kuidas noored rikkaks teha?

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Jevgeni Ossinovski soovib rajada lastele mõeldud riigi toetatava elluastumisfondi.  Foto: Andras Kralla
Indrek Mäe • 7 september 2018
Börsiuudised
Ainult tellijale

Sotsiaaldemokraadid on välja pakkunud idee rajada igale sündijale riigi toetatav elluastumisfond, väikeinvestor Jaak Roosaare arvates vajaks idee paremat läbimõtlemist ja vaesusprobleemi aitaks lahendada hoopis õppelaenusüsteemi reformimine.

"Hea oleks, kui noortesse investeeritaks vajaduspõhiselt ning selge on ka see, et rahaga vaesuse vastu on keeruline võidelda," nentis Roosaare Äripäeva raadio saates "Poliitikute töölaud". "Pigem tuleks vaadata rahatarkuse poole, sest ilma selleta anname noortele lihtsalt suure summa kätte, mis läheb autoliisingu sissemaksuks või kuhugi mujale ebaotstarbeliselt kasutusse."

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum