• Jaga lugu:

  Callaway Golf ostab Jack Wolfskini, aktsia langeb

  Jack Wolfskini logo.Foto: JOERG KOCH

  Callaway Golf teatas reedel, et ostab Jack Wolfskini 476 miljoni dollari (420 miljoni euro) eest, vahendab Marketwatch. Jack Wolfskin on Saksamaal asuv matkarõivaste, -jalanõude ja -tarvikute tootja.

  Callaway Golfi jaoks on tegemist järjekordse ostuga, mille eesmärgiks on laiendada firma tegevust aktiivse elustiili turule, mille eelkäijateks oli 2017. aastal toimunud TravisMathew ja Ogio firma ost.
  Jack Wolfskini ost vähendab Callaway Golfi aastakasumit 6 senti esimesel aastal peale tehingu toimumist, kuid suurendab kasumit teisel aastal. Tehingut peaks lõpule jõudma 2019. aasta esimesel kvartalil.
  Jack Wolfskin, mis ei ole börsiettevõte, on tuntud bränd nii Hiinas kui ka Euroopas. Firma peakontor jääb edasi Saksamaale Idelsteini. Callaway Golf on USA-s Californias tegutsev golfivarustust valmistav ja müüv firma.
  Investorid pidasid Jack Wolfskini eest makstavat hinda kõrgeks, nii et Callaway Golfi aktsia on tehingust teatamise järgselt 11% kukkunud, makstes New Yorgi börsil 16,80 dollarit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: ebanormaalsusest saab valulik normaalsus
Finantsturud näivad ennustavat, et Euroopa pikaleveninud eksperiment negatiivsete intressimääradega on lõppemas. Seda, kas tõesti, ja milline on selle mõju majandusele, analüüsib SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Finantsturud näivad ennustavat, et Euroopa pikaleveninud eksperiment negatiivsete intressimääradega on lõppemas. Seda, kas tõesti, ja milline on selle mõju majandusele, analüüsib SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
IMFi juht: intresside tõstmine võib globaalsele taastumisele kujuneda külmaks dušiks
Rahvusvahelise Valuutafondi juht Kristalina Georgieva ütles, et Föderaalreservi intressitõusud võivad mõnes riigis majanduse taastumisele “külma vee” peale tõmmata.
Rahvusvahelise Valuutafondi juht Kristalina Georgieva ütles, et Föderaalreservi intressitõusud võivad mõnes riigis majanduse taastumisele “külma vee” peale tõmmata.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
Eesti Pagar vaidleb krooniajal saadud euroraha pärast tänini
Eesti Pagar nõuab oma õigust habemega vaidluses, kus 2009. aastal EASilt saadud poole miljoni euro suurune riigiabi tunnistati hiljem ebaseaduslikuks.
Eesti Pagar nõuab oma õigust habemega vaidluses, kus 2009. aastal EASilt saadud poole miljoni euro suurune riigiabi tunnistati hiljem ebaseaduslikuks.