Indrek Mäe • 21. detsember 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Venemaale investeerijad edestasid enamust

Kui enamik aktsiafondide tootlusi jääb lõppeval aastal miinusesse ja osa fonde on jõudnud karuturule, siis ainsana suudavad väikest plussi näidata ning raha säilitada need, kes on oma vara Venemaale paigutanud.

Trigoni Venemaa fondi juht Jelena Rozenfeld.  Foto: Andras Kralla

Positiivse poole pealt saab välja tuua SEB ja Swedbanki Venemaa fondid, mille tootlused 2018. aasta detsembri kespaiga seisuga on vastavalt 2,59 ja 0,7 protsenti. Swedbanki Venemaa fondi vara on investeeritud Robur Ryssland aktsiafondi ning alates aasta algusest panustab seal tootlusesse Tatnefti eelisaktsia, mille hind on euro vääringus tõusnud üle 35 protsendi. Lisaks on head tootlust näidanud Lukoil, mille turuväärtus on kerkinud pea 38 protsenti.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt