Börsiuudised
Ainult tellijale

Investor Toomas: Baltika, üks mu elu parimaid tehinguid

Baltikat meenutan heldimusega kui mu kõigi aegade kõige kasumlikumat realiseeritud investeeringut.

Baltika  Foto: Raul Mee

Vanade pangakonto väljavõtete järgi paigutasin sinna 2005. aastal veidi üle 5000 euro, kasum oli aga muinasjutulised 30 443 eurot. Rahaliselt pole ma nii suurt kasumit kunagi varem ega hiljem välja võtnud. Ehk: ostsin keskmiselt 3,6 euroga, müüsin aga 25,4 euroga. Viimast numbrit Baltika aktsiagraafikult ei leia, sest tegu oli päevasisese hinnaga, aga et te ei arvaks, et ma teile luiskan, räägin ausalt, kuidas asi oli.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum