Liina Laks • 19 märts 2019

Baltika jätkab rallit

Eilsed uudised kergitasid tublisti Baltika aktsiat. Tõusu jagub ka tänaseks.

Baltika juht Meelis Milder  Foto: Liis Treimann

Pealelõunaks tõusis Baltika aktsia 16,8%. Tehinguid oli temaga tehtud 141 -kaugelt rohkem kui ükskõik millise teise Balti börsi aktsiaga. Kauplemiskäive ulatus 56 700 euroni. Väärtpaber kaupleb 0,17 euro tasemel. Eile tõusis aktsia 22%. Kahe päevaga on aktsia tõusnud ligi 30 protsenti viie sendi võrra. Kuid 3 aasta lõikes on aktsia siiski 50% kukkunud.

Viimastel päevadel on rõivakontsernist olulisi uudiseid tulnud. Eile teatas Baltika, et lõpetab Eestis rõivatootmise, ning kontserni pikaaegne juht Meelis Milder andis mõista, et plaanib pärast reformikava tagasi astuda. Reedel avaldas Baltika uue finantseerimiskava.

Hetkel kuum