Liina Laks • 20 märts 2019
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börse survestavad Fed ja Aasia, fondijuhid ärevil

Olulisemad börsid olid hommikul languses. Põhjust näevad nad täna algavas Fedi kohtumises. Kuigi sealt oodatakse investoritele soodsat otsust, võeti paljudel börsidel igaks juhuks kasumit, kirjutavad hommikused lehed.

Malaysia börs  Foto: AP/Scanpix

Aasia Dow langes 0,2%, viimastel päevadel võimsalt tõusnud Hang Sengi indeks kukkus 0,4% ja Shanghai börs 0,6%. Reutersi värskete andmete järgi on Aasia ettevõtjate kindlustunne kolme aasta madalaimal tasemel – Hiina-USA kaubandussõda survestab äri liiga palju.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum