Mait Kraun • 5. mai 2019 kell 5:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Credit Suisse: neli globaalset trendi, millest kasu lõigata

Taastuvenergia pakub Credit Suisse hinnangul investoritele head võimalust.  Foto: Reuters

Globaalsed trendid muudavad nii ärimaailma kui ka poliitikat. Mõned neist – näiteks poliitiline ebakindlus ja protektsionism – võivad majandustele kehvasti mõjuda, aga investoritel on võimalik siiski leida viise, kuidas trendid enda kasuks tööle panna, ütlevad Credit Suisse analüütikud.

Eelmisel nädalal toimunud Credit Suisse globaalsete supertrendide konverentsil avaldas panga majandusuuringute juht Nannette Hechler ja uurija Daniel Rupli raporti, kus räägiti suurematest ühiskondlikest muutustest, millest on võimalik leida ka häid ideid investeerimiseks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum