Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Amazon ostis osaluse Briti valmistoidu kullerfirmas

Amazon soovib osalust toidu kullerteenuse turul.   Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Amazon on ostnud osaluse Suurbritannia toidukullerfirmas Deliveroo, olles juhtivinvestoriks viimases 575 miljoni dollari suuruses aktsiakapitali kaasamises. Amazoni eesmärgiks on vastu astuda Uber Eatsile globaalses konkurentsis kaasavõetavate söökide turul, vahendab Reuters.

Uudis, et maailma suurim internetipood on ostnud osaluse ühes Euroopa kiireima kasvuga toidukullerfirmas viis Euroopa sama sektori firmade aktsiad reedel allapoole. Nii langesid Deliveroo konkurentide Just Eati, Takeaway.com’i ja Delivery Hero aktsiad.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum