Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börsifirmad hellitavad juhte

Eesti börsifirmade juhtidest teenis mullu suurimat tasu Merko Ehituse juht Andres Trink.  Foto: Andras Kralla

Aastaga on Eesti börsifirmade juhtide tasud kasvanud keskmiselt 2 protsenti selgub ettevõtete eelmise aasta aruannetest. Eelmine aasta oli hea ka aktsionäridele, kellele maksti välja kümnendi suurim dividendisumma.

2018. aastal maksid 15 börsiettevõtet juhatustele välja ligi 10 miljonit eurot. Täpset firmajuhtide tasude ülevaadet on aga võimatu saada, sest mitu ettevõtet peidab juhtide tasusid. Kõige keerulisem on saada infot Ekspress Grupi ning Silvano Fashion Groupi kohta, kes esitavad grupi juhtkonna tasud koos tütarettevõtete juhtide tasudega.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum