Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Põhjus, mis muudab USA ja Suurbritannia aktsiad atraktiivseks

Viimastel aastatel on ennekõike USA, aga ka Suurbritannia aktsiaturul puhunud pärituul ühest üpris huvitavast suunast. Nimelt saab öelda, et nende kahe riigi aktsiaturud on justkui kokkutõmbumise faasis.

New Yorgi börs  Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA, SIPA

See tähendab, et ühinemis- ja ülevõtutehingute ning oma aktsiate tagasiostu summa ületab avalike aktsiapakkumiste mahtu. Esmapilgul võib tunduda, et selline kokkutõmbumine ei saa ju ometi hea olla, kuid tegelikult on tegu aktsiainvestori jaoks soodsa olukorraga.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum