Rait Kondor • 9. september 2019 kell 21:58
Börsiuudised
Ainult tellijale
Kone, mille turuväärtus on 26 miljarit eurot, valmistub üle võtma Saksa Thyssenkruppi liftiäri, mille müügihind võib olla 17 miljardit eurot. Pildil Kone peakontor Soomes Espoos.  Foto: EPA/KIMMO BRANDT

Soomlaste Kone valmistub Saksa liftitootja ostmiseks

Soome liftitootja Kone on palganud Saksa adookaadibüroo Hengeler Müller, et see nõustaks planeeritud ostupakkumist Thyssenkruppi liftidivisjoni osas ütlesid Reutersile kaks asjaga kokkupuutuvat isikut.

Reutersi hinnangul rõhutab see Kone strateeglist huvi Thyssenkruppi liftiüksuse vastu, mis võiks analüütikute sõnul olla väärt 17 miljardit eurot ning mille on Thyssenkrupp müüki pannud seoses laiema äritegevuse ümberstruktureerimisega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum