Anu Jõgi • 28. august 2019 kell 8:33
Börsiuudised
Ainult tellijale

Eestlasest juhiga firma teeb Soome börsil tähelendu

Veebruaris külastas Incapi Saaremaa tootmist president Kersti Kaljulaid, kelle sõnul on ettevõte eeskujuks paljudele teistele tootmisettevõtetele. Ettevõtte juhi Otto Richard Puki (vasakul) sõnul pakub ettevõte mitte pelgalt allhanget, vaid täisteenust.  Foto: Valmar Voolaid, Incap Eesti

Eestlasest tegevjuhi Otto Richard Puki käe all tegutsev elektroonikatootja Incap saab tunnustust Soome analüütikutelt, kes nimetavad teda tõusvaks börsitäheks, millel on head eeldused edasi kasvada.

Elektroonika tellimustena valmistaja oli veel 2013. aastal pankroti äärel ja omakapitali ära söönud firmal oli raske komponente hankida, kirjutab Kauppalehti. Nüüd on Incap kasumlik ja tugeva 57 protsendi suuruse omakapitaliga kindel firma. Eelmisel nädalal teatas ettevõte tehase laiendamisest Indias ja suve alguses kergitas analüüsikeskus Inderes ettevõtte aktsiasoovituse „lisa“ tasemelt „osta“ peale.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum