Liina Laks • 19. detsember 2019 kell 14:13
Börsiuudised
Ainult tellijale

Investorite taskud täitusid – parimad turud tõusid ligi poole võrra

Kuigi börsiaasta lõpuni on minna rohkem kui nädal, siis praeguste andmete järgi võtavad kindla võidu kaks riiki.

Thessaloníki jõuluturg: Kreeka investoritel on, mida tähistada.  Foto: Imago/Scanpix

Maailmas leiab esikohalt – kui õnnetu saatusega Venezuela börs välja arvata (börs tõusis +3970%, aga see tulemus on saavutatud riigis toimuva hüperinflatsiooni tõttu) – üllatuslikult Kreeka. Sealne börs on Reutersi andmete järgi tõusnud tervelt 48%. Sealse indeksi parimad on olnud Bank of Piraeus, mis on tänavu investoritele toonud 256% tootlust, ning Attica Bank lisas investorite kontole raha 255% jagu. Paremuselt kolmas ettevõte oli Public Power, +215%.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum