Anu Lill • 16. detsember 2020 kell 19:09
Börsiuudised
Ainult tellijale

Iduinvestori tavaline tootlus on 100% aastas

Madis Müür (keskel) leiab, et börsiaktsiatel on liiga väike tootlus, aga kasvuaktsiatesse investeerimise põhimõtted on üpris sarnased iduettevõttesse investeerimisel.  Foto: Andras Kralla

Tänavusel kriisiaastal kukkusid aktsiaturud märtsis 2016. aasta tasemele, kuid iduinvestor Madis Müüril oli kõige suuremas languses portfell 2019. aasta tasemel ja praeguse aastaga on portfell üle 100% tootlust toonud.

Müür ütles, et kui ta sai kutse tulla Äripäeva korraldatud "Kasvuaktsiatesse investeerimise kiirkursusele" esinema, siis valdas teda üleolev tunne, sest miks peaks üldse investeerima börsil, kui iduettevõtetega saab palju suurema tootluse. Lugedes läbi raamatu "Tavalised aktsiad, tavatud kasumid" sai ta aru, et ta ise täpselt nii iga päev iduettevõtetesse investeerides tegelikult teeb ja midagi uut seal polnud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum