Eduminut: Arno Kütt

29. november 2017, 12:44
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171129/EDUMIN/171129626/AR/0/AR-171129626.jpg

Eesti pakirobotite tootja Cleveroni asutaja Arno Kütt on öelnud, et on loomu poolest ettevõtja. „Tahtsin ettevõtjaks saada juba 14aastaselt, kuna ma ei sobi palgatööle."

Eduminut on momentvõte eduka inimese mõttemaailmast. Sel korral annab lihtsatele küsimustele ausaid vastuseid Cleveroni asutaja Arno Kütt.

 

Kütt vajab enda sõnul vabadust ja tal peavad olema eesmärgid, mida ellu viia. Kui tahad maailmas läbi lüüa, pead tegema tooteid, mida veel olemas ei ole, kusjuures hea äriidee ei maksa mitte midagi, neid saab osta 10 eurot ämbritäis, asi on teostuses, on Kütt rääkinud.

Kütt on saanud maine kui tugeva selgrooga ettevõtja. Viimane tõestus sellest on, et Cleveron pidas koostööläbirääkimisi e-kaubandushiiu Amazoniga, kuid jättis asja katki. „Need läbirääkimised kestsid mitu aastat, aga me loobusime. Nendel tingimustel, mida nemad pakkusid, me ei olnud valmis edasi minema," kinnitas Kütt. Põhjus oli selles, et Amazon tahtis omale kogu tootmist ja kõiki õigusi, ent Cleveroni põhimõte on Arno Küti sõnul anda välja oma tooteid enda kaubamärgiga, nii et kõik õigused ja patendid kuuluvad ettevõttele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. November 2017, 12:44

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing