Investor Toomas  Foto: Anti Veermaa
investor Toomas • 20. oktoober 2016
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Kui üldjuhul jagan fännidele ostusoovitusi haruharva, siis täna teen ajaloolise erandi ja annan ostusoovituse ühekorraga koguni 352 väärtpaberile.

Sealjuures poetan selle soovituse väga kerge südamega. Investeering on lihtsalt sedavõrd lollikindel ning olen ette veendunud, et tulevikus saan hüva nõu eest tänulikelt lugejatelt kuulda palju kiidusõnu. Millistest salapärastest väärtpaberitest käib jutt?

Nimelt just nii palju on lehekülgi Seppo Saario täna ametlikult poelettidele jõudvas raamatus „Kuidas ma investeerin börsiaktsiatesse“, mis koondab ligi 60 aastat börsidel toimetanud vanameistri teoste paremikku.

Et olen raamatu läbi lugenud, julgen igasuguse valehäbita nimetada kultusteose iga lehekülge väärtpaberiks, mille väärtus ajas ei kahane, vaid pigem säilib või koguni kasvab. Saario raamatu ilmumisega saab teoks ka minu suur unistus tema näpunäited värskel kujul Eesti lugejate ette tuua.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Seotud lood

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt