• Jaga lugu:

  Kuidas börsidel hõlptulu teenida?

  Äripäev külastas Soome börsilegendi Seppo Saariot ning uuris, milliseid tehnilisi indikaatoreid tema aktsiatega kauplemisel jälgib.

  Saario sõnul on tal kokku kolm investeerimisportfelli. Ühes hoiab ta aktsiaid, mida ei kavatse kunagi müüa. Teise kuuluvad investeeringud, mille ajahorisont on 1-10 aastat ning kolmandaga kaupleb lühiajaliselt.
  „Juhul, kui vajan raha, lähen ja kauplen sellega,“ selgitas ta.
  Videointervjuus annab vanameister Nokia aktsia põhjal praktilisi näpunäiteid, kuidas tehnilise analüüsi põhjal ostu- ja müügitehinguid paremini ajastada.
  Üllatus fännidele
  Seppo Saariot saavad kõik fännid peagi näha ka Tallinnas. Nimelt esineb juunis esimest korda Eestis professionaalne kaupleja ja maailma populaarseimate kauplemisõpikute autor Alexander Elder, ning Seppo Saario räägib samal konverentsil, kuidas tema Elderi meetodeid praktikas kasutab.
  Teadmisi jagavad kaks investeerimis- ja kauplemismaailma tippu, kel kahepeale kokku ligi 100 aastat börsikogemust. Samuti osaleb Saario päev hiljem Elderi ühepäevasel kauplemiskoolitusel. Mõlema ürituse kohta leiab rohkem informatsiooni siit.
  Et osalejate arv on piiratud ja suur osa kohtadest on juba läinud, tasub kõigil huvilistel ennast registreerida võimalikult kärmelt.
  20. mail ilmub Äripäeva raamatuklubi, LHV ja Admiral Marketsi koostöös eesti keeles Alexander Elderi tähtteos „The New Trading for a Living“.
  Raamatut, konverentsi ja koolitust toetavad LHV ja Admiral Markets.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Toomas Kivimägi: iga ettevõtte edu on Pärnu linna edu
Suhtumine ettevõtjatesse peab suvepealinnas muutuma, kooskõlastused kiiremaks, ühendused paremaks, kirjutab Reformierakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus, endine linnapea, praegune riigikogu liige Toomas Kivimägi vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Suhtumine ettevõtjatesse peab suvepealinnas muutuma, kooskõlastused kiiremaks, ühendused paremaks, kirjutab Reformierakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus, endine linnapea, praegune riigikogu liige Toomas Kivimägi vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Tallinna börs sulgus peaaegu üleni punases
Peaaegu kogu Balti börs alustas uut nädalat üleni punases, kui ainukesena suutis tõusta Pro Kapitali aktsia 2,86% 1,44 eurole.
Peaaegu kogu Balti börs alustas uut nädalat üleni punases, kui ainukesena suutis tõusta Pro Kapitali aktsia 2,86% 1,44 eurole.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Nädala lood. Skandaalse lepingu jälgedes ning Tankeri uus omanik
Äripäeva selle nädala popimad lood rääkisid õlletootja Tankeri uuest omanikust aga ka sellest, mis seisis kuulsa Porto Franco lepingus Kredexiga.
Äripäeva selle nädala popimad lood rääkisid õlletootja Tankeri uuest omanikust aga ka sellest, mis seisis kuulsa Porto Franco lepingus Kredexiga.