investor Toomas • 22 detsember 2016
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: müüsin LHV aktsiad

Foto: Andres Haabu

Vaadates LHV Grupi aktsia pöörast tõusu ja melu selle ümber, otsustasin kasumi lukku lüüa ja sellest positsioonist väljuda.

Põhjuseid selleks on mitu. Aktsiahind on teinud ligi 40protsendilise tõusu, võtan kasumit ning soovin seeläbi enda portfellis suurendada vaba raha hulka. Alles jäävad mulle LHV võlakirjad, mis maksavad iga-aastaselt intressi ning neid ma müüa ei kavatse.

Kasum korralik

Märkisin maikuus 2000 LHV aktsiat, kontole sain 967 aktsiat, koguväärtuses 6720 eurot. Juba märkimistulemusi vaadates aimasin, et huvi panga aktsia vastu tuleb suur. Oli ju tegemist ka esimese IPOga põhinimekirjas pärast 2010. aastat, kui börsile tuli Premia Foods.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Seotud lood

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt