investor Toomas • 23. oktoober 2017 kell 3:00
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: oleks vaid kõik nii ilus...

Investor Toomas puurib EMTA andmeid.  Foto: Anti Veermaa

Leidlik lugeja juhtis mu tähelepanu infole, mille teadmine võib anda kodubörsil märgatava eelise.

Täpsemalt jõudis minuni info, et Tallinna börsi ettevõtete käibed on juba enne ametlike tulemuste väljasaatmist maksu- ja tolliameti (EMTA) koduleheküljelt kättesaadavad. Esiteks tekitas see minus pettumust, sest olen järelikult võrreldes nendega, kes seda infot valdasid, pea aasta ebavõrdsemas seisus olnud. Võib küll öelda, et EMTA andmed on avalikud kõigile, kuid mul investorina on õigus eeldada, et mulle oluline informatsioon tuleb börsiteate vahendusel ning sellest saavad kõik turuosalised teada ühel ja samal ajal.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum