investor Toomas • 27. aprill kell 3:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

Funderbeam ja Barking tõid investoritele külma ja vajaliku duši

Barkingu kaasasutaja juht Kustas Kõiv.  Foto: Andras Kralla

Barkingu järjekorras teine rahastuskampaania Funderbeami platvormil tõstatas minu jaoks olulise küsimuse ning tegi selgeks, et platvormil kauplevate osakute hind järgnevate rahakaasamiste puhul ei pruugi liiga palju rolli mängida.

21. aprillil lõppenud märkimisperioodiga algselt minimaalselt 400 000 eurot kaasama läinud Barking tõstis lõpuks kaasatava raha piiri 1,5 miljoni euroni, sai kampa vajalikud investorid ning astus suure sammu edasi enda äri arendamisel. Sealjuures pakuti uusi aktsiaid ligi 50% odavama valuatsiooni pealt ehk 50% odavamalt, kui viimati osakud järelturul kauplesid. Huvi oli suur ning indikatsioone tuli kokku 5,27 miljoni euro eest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum