Äripäev • 24 jaanuar 2020
Juhtkiri
Ainult tellijale

Juhime üliolulise reformi kõrvalrajalt peateele

Eesti riigile oleks kena sünnipäevakink, kui ühiskonna jõukuse ja heaolu nimel toimiv valitsus viiks riigireformi edasiviiva eelnõu juba enne pidu parlamenti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Foto: Anti Veermaa

Äripäeva meelest võiks Keskerakonna, Isamaa ja EKRE oma kiidetud konstruktiivsust ja (koos)töövõimet näidata sisulise riigireformi senisest kiirema ja otsustavama vedamisega. Poliitikute sõnakunsti jälgimise asemel tuleks avalikkusel nõuda rohkem tegusid, märkis Riigireformi Radari kolleegiumi liige Külli Taro Äripäeva raadio saates „Poliitikute töölaud“. Äkki lepiks siis nii kokku, et kuu aja pärast, 21. veebruaril, kui möödub aasta kaheksa erakonna ühismemorandumist, on koalitsioonil menetluskõlbulik eelnõu riigikogus ette näidata.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum