Merit Pärnpuu • 11. aprill 2017
Jaga lugu:
Kasulik
Ainult tellijale

Appi, ajakirjanik helistab!

LP peatoimetaja Ingrid Veidenberg   Foto: Veiko Tõkman

Kui keegi vastab ajakirjaniku küsimuse peale „ei kommenteeri“, siis jahiinstinkt käivitub ja ühe ajakirjaniku asemel määratakse looga tegelema kolm ajakirjanikku. Järgides neid 10 käsku, pole vaja meedialõksu langemist karta.

Seltskonnaajakirja Kroonika endine peatoimetaja ja praegune LP peatoimetaja Ingrid Veidenberg esines Pärnu Konverentside uues ürituste sarjas Juhtimislabor. Ta jagas publikule lihtsaid nippe, kuidas meediast kahju asemel kasu lõigata.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum