Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Eesti õunast vahuveini tee maailma tipprestorani

    Äripäeva teemaveeb põllumajandus.ee korraldas konverentsi põllumajanduse Äriplaan, kus said sõna sektori arvamusliidrid, kes rääkisid oma nägemusest sektori tulevikust, peamistest murekohtadest ning oma ettevõtte põhjal järgmise aasta plaanidest. Iga ettekanne oli omanäoline, hariv ja kindlasti kaasa mõtlema innustav. Esmalt räägib Jaanihanso OÜ juht Alvar Roosimaa sellest, mis toimub puuvilja, täpsemalt õunakasvatuses ja kuidas kodumaisest õunast valmistatud vahuvein jõuab maailma tipprestoranidesse. Saate teises osas aga võtab seakasvatuse teemadel sõna sektorit läbi ja lõhki tundev Viru Peekon OÜ juht Mati Tuvi. Saadet toetab Bayer.
    • Kasvupinnas
    • 05.12.2018
    KIIRUS:
    Eesti õunast vahuveini tee maailma tipprestorani
  • Hetkel kuum