• OMX Baltic0,18%270,33
  • OMX Riga0,49%872,14
  • OMX Tallinn−0,03%1 709,94
  • OMX Vilnius0,22%1 057,84
  • S&P 500−0,15%6 074,93
  • DOW 30−0,03%44 136,25
  • Nasdaq −0,24%19 985,87
  • FTSE 1000,12%8 311,76
  • Nikkei 2251,21%39 849,14
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,95
  • GBP/EUR0,00%1,21
  • EUR/RUB0,00%109,72
  • OMX Baltic0,18%270,33
  • OMX Riga0,49%872,14
  • OMX Tallinn−0,03%1 709,94
  • OMX Vilnius0,22%1 057,84
  • S&P 500−0,15%6 074,93
  • DOW 30−0,03%44 136,25
  • Nasdaq −0,24%19 985,87
  • FTSE 1000,12%8 311,76
  • Nikkei 2251,21%39 849,14
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,95
  • GBP/EUR0,00%1,21
  • EUR/RUB0,00%109,72
  • 04.01.21, 13:52

Ekspert: kaubanduse suurima segmendi muutus jätkub ka uuel aastal

00:00
  • Juhan LangJuhan Lang
Ekspert: kaubanduse suurima segmendi muutus jätkub ka uuel aastal

Kuna restoranides süüakse varasemast vähem, siis on osa inimesi hakanud nii-öelda restoranitasemega toitu tegema kodus, ostes selleks vajalikke retsepte ja kvaliteetsemat toorainet, ütles Eesti Kaupmeeste Liidu tegevjuht Nele Peil toidukaubanduse kui suurima segmendi kohta.

Peil rääkis Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis, et need inimesed, kes ei viitsi ise kokata, on leidnud enda jaoks rohkem valmistoite.

Peili sõnul võiksid toidukaubanduse sellised trendid jätkuda ka 2021. aastal.

Samuti rääkis Peil kaubanduse teistest segmentidest ja nende väljavaadetest. 

Nele Peili intervjueeris Juhan Lang.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele