Koselt pärit ettevõte "Pizzakäru" kinnitab aina tugevamalt Eesti toitlustusettevõtete maastikul kanda, tehes plaane juba järgmiseks suveks.
Ettevõtte eestvedajad Piibe Vill ja Ragnar Rebane on tegutsenud vaid mõne aasta, kuid üha rohkem kuulevad nad väga tugevalt laetud komplimente. "Meie ahju meeldib inimestele väga vaadata ja nad teevad ikka pilte ja videoid. Maitse mõttes on ka hästi, sest me oleme saanud kommentaare, et me valmistame Eesti parimat pitsat," rääkis Vill.
Saates "Äri Eestimaal" tuli juttu veel ka esmastest investeeringutest, toitlustusäri keerukusest ja ärevatest seikadest koduteel.
Intervjueeris Joonas-Hendrik Mägi.
Foto autor: erakogu
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.