Liivi Kedelauk • 26. juuni 2019 kell 12:42

Kohtuotsused, mis muudavad riigihangete praktikat

Riigihangete teabevara peatoimetaja Tuulikki Laesson juristibüroost Laesson & Partnerid.  Foto: Andres Laanem

Riigihangete vaidlustuskomisjonis ja kohtutes vaieldakse tavaliselt suure maksumusega riigihangete üle, sest vaidlemine toob kaasa suured kulud, aga samas on kaalul ka suur hulk raha.

Riigihangete teabevara peatoimetaja Tuulikki Laesson vaatas üle viimase poole aasta riigihangete vaidluskomisjoni otsused ja kohtulahendid ning leidis palju uusi ja huvitavaid käsitlusi. Need puudutavad nii hankijaid kui ka pakkujaid.

Uutest tuultest riigihangetes räägib Riigihangete Teabevara peatoimetaja Tuulikki Laesson juristibüroost Laesson & Partnerid. Saadet juhivad Äripäeva teabekeskuse juht Liivi Kedelauk ja teabevara vanemtoimetaja Heidi Saar.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum