• Jaga lugu:

  Jobbattical sai uue sisu kahe nädalaga

  Oleme firma struktuuri juba ära muutnud – kahe nädalaga, kommenteerib Jobbaticali asutaja Karoli Hindriks Äripäeva raadio hommikuprogrammis, kui kiirelt muudeti ettevõtte ärisuund.

  Jobbaticali asutaja Karoli Hindriks rääkis Äripäeva hommikuprogrammis ettevõtte ärisuuna muutmisest.Foto: Andras Kralla
  Jobbatical loodi neli aastat tagasi töökohtade vahendamiseks, kuid teisipäeval teatas ettevõte, et keskendub nüüd töötajate immigratsiooni ja sisse elamise abistamisele.
  Praegu saab Jobbatical partnervõrgustiku kaudu immigratsiooniteenust pakkuda rohkem kui 50 riigis. "Me oleme teinud seda kui lisateenust, mis läks nii lendu, et me saimegi aru, et kogu ümberasumise probleemi tuum on tegelikult seal," selgitas Hindriks, kuidas uue suunani jõuti.
  Lisaks uurime Jobbaticali asutajalt Karoli Hindriksilt, mida firma äriidee muutmine endaga kaasa tõi.
  Küsime Pro Kapitali juhatuse liikmelt Allan Remmelkoorilt, kuidas T1 Mallil esimesed kolm kvartalit on läinud.
  Arutleme börsiajakirjanik Liina Laksiga turgudel ja maailmas toimuva üle.
  Saadet veavad Meelis Mandel ja Tiiu Taal.
  Hommikuprogrammi saab kuulata siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.