• Jaga lugu:

  Jobbattical sai uue sisu kahe nädalaga

  Oleme firma struktuuri juba ära muutnud – kahe nädalaga, kommenteerib Jobbaticali asutaja Karoli Hindriks Äripäeva raadio hommikuprogrammis, kui kiirelt muudeti ettevõtte ärisuund.

  Jobbaticali asutaja Karoli Hindriks rääkis Äripäeva hommikuprogrammis ettevõtte ärisuuna muutmisest.Foto: Andras Kralla
  Jobbatical loodi neli aastat tagasi töökohtade vahendamiseks, kuid teisipäeval teatas ettevõte, et keskendub nüüd töötajate immigratsiooni ja sisse elamise abistamisele.
  Praegu saab Jobbatical partnervõrgustiku kaudu immigratsiooniteenust pakkuda rohkem kui 50 riigis. "Me oleme teinud seda kui lisateenust, mis läks nii lendu, et me saimegi aru, et kogu ümberasumise probleemi tuum on tegelikult seal," selgitas Hindriks, kuidas uue suunani jõuti.
  Lisaks uurime Jobbaticali asutajalt Karoli Hindriksilt, mida firma äriidee muutmine endaga kaasa tõi.
  Küsime Pro Kapitali juhatuse liikmelt Allan Remmelkoorilt, kuidas T1 Mallil esimesed kolm kvartalit on läinud.
  Arutleme börsiajakirjanik Liina Laksiga turgudel ja maailmas toimuva üle.
  Saadet veavad Meelis Mandel ja Tiiu Taal.
  Hommikuprogrammi saab kuulata siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Snaige küsib kahjumi katteks aktsionäridelt miljon eurot
Snaige kutsus kokku erakorralise aktsionäride koosoleku kahjumi katmise ja firma restruktureerimise arutamiseks; aktsionäridelt vajatakse lisaraha miljon eurot.
Snaige kutsus kokku erakorralise aktsionäride koosoleku kahjumi katmise ja firma restruktureerimise arutamiseks; aktsionäridelt vajatakse lisaraha miljon eurot.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Analüüs: liigume elatustaseme poolest tagasi 2019. aastasse
Palgakasv jätkus esimeses kvartalis hoogsas tempos - keskmine brutokuupalk kerkis aastaga 8 protsendi võrra -, hinnad aga tõusid sellest ikkagi kaks korda kiiremini, kommenteerib Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Palgakasv jätkus esimeses kvartalis hoogsas tempos - keskmine brutokuupalk kerkis aastaga 8 protsendi võrra -, hinnad aga tõusid sellest ikkagi kaks korda kiiremini, kommenteerib Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Eesti ehtetootja suurendas kasumit ja võttis dividendi
Eesti ehtetootja Juveel, kellest grammike üle poole kuulub küll soomlastele, kasvatas eelmisel aastal viiendiku võrra käivet ja poole võrra kasumit ja maksis omanikele üle poole miljoni euro dividendi.
Eesti ehtetootja Juveel, kellest grammike üle poole kuulub küll soomlastele, kasvatas eelmisel aastal viiendiku võrra käivet ja poole võrra kasumit ja maksis omanikele üle poole miljoni euro dividendi.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.