• Jaga lugu:

  Kaubandussõjast Eesti ja Ühendriikide vahel

  Tänases hommikuprogrammis arutasime Postimees Grupi tegevjuhi Andres Kulliga, kas Eestil oleks teiste Euroopa riikide eeskujul võimalusi internetihiide maksustada või käiks kaubandussõda USAga meile üle jõu.

  Foto: Will Lester / Orange County Register via ZUMA Wire / Scanpix
  Küsimusele, kui võimalik on praeguse asjade käigu juures see, et Eesti peaminister Jüri Ratas ütleb, et me maksustame Google'i ja Facebooki, ning USA president Donald Trump ütleb seepeale, et me maksustame siis teie Cleveroni või klaveritootjad, vastas Kull: "See sõltub Trumpi enda primitiivsuse tasemest, kui sügavale ta on geograafiliselt võimeline minema. Eesti on piisavalt väike tegija, aga välistada ei saa."
  Kuula intervjuud siit:
  Lisaks käis külas Eesti meedialiidu tegevjuht Mart Raudsaar, kellega vaatasime üle värsked andmed Põhjamaade meediafirmade käekäigust ja saime teada, kas lugejate valmisolek hea digitaalse sisu eest maksta on ikka olemas.
  Kuula intervjuud siit:
  Täna hommikul avaldas statistikaamet palgaandmed. Statistikaameti juhtivanalüütiku Karina Valmaga rääkisime palgaralli jätkumisest.
  Kuula intervjuust, millistes sektorites tõusid palgad enim ja kus hoopis vähenesid:
  Hommikuprogrammi vedasid ajakirjanikud Tiiu Taal ja Igor Rõtov.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

E-resident: õiglased tasud Eesti loomemajandusse!
Rohkem kui 70 aastat pärast loojate õiguste fikseerimist ÜRO inimõiguste deklaratsioonis on paljude autorite tasustamine endiselt kõike muud kui õiglane ja läbipaistev, kirjutab ettevõtte Digiciti asutaja ning Eesti e-resident Philippe Rixhon.
Rohkem kui 70 aastat pärast loojate õiguste fikseerimist ÜRO inimõiguste deklaratsioonis on paljude autorite tasustamine endiselt kõike muud kui õiglane ja läbipaistev, kirjutab ettevõtte Digiciti asutaja ning Eesti e-resident Philippe Rixhon.
Baltic Horizon kasvatas renditulu Fond loob oma tagasiostuprogrammi
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus: Eesti suurim pank ja tööstuste kriisiplaanid
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Euroopa Liit annab juhiseid, kuidas osta Venemaa gaasi ilma sanktsioone rikkumata
Euroopa Liit kavatseb oma gaasiimportijatele pakkuda lahendust, kuidas vältida Venemaalt kütuse ostmisel sanktsioonide rikkumist ja samal ajal tõhusalt rahuldada president Vladimir Putini nõuet maksta gaasi eest rublades.
Euroopa Liit kavatseb oma gaasiimportijatele pakkuda lahendust, kuidas vältida Venemaalt kütuse ostmisel sanktsioonide rikkumist ja samal ajal tõhusalt rahuldada president Vladimir Putini nõuet maksta gaasi eest rublades.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.