Tallinna prügijama kohtuistung muutus naljanumbriks

Endise Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuuga seotud kriminaalasja istungid on varasemalt ära jäänud kaheksal korral. Kõigepealt oli haige Sarapuu väimees, Atko Grupi juhatuse liige Margo Tomingas, ja seejärel tabas tõbi Tallinna prügiveohangetel ootamatut edu nautinud Baltic Waste Management OÜ (BWM) omanikku ja juhatuse liiget Kaido Laanjärve.  Foto: Raul Mee

Tallinna linnavalitsusega seotud prügijamade kohtuasjas haigestusid osapooled järjekindlalt, mistõttu lükkus kohtupidamine muudkui edasi. Ühel hetkel muutus olukord juba humoorikaks, nentis istungeid kajastanud ajakirjanik Koit Brinkmann.

"Ja nii kaheksa korda. Üheksandal korral olid süüalused kohal, aga keda ei tulnud, oli vandeadvokaat Kristina Isokoski. Kui kohus talle helistas, siis võttis vastu unise häälega vandeadvokaat," kirjeldas uuriva toimetuse ajakirjanik Koit Brinkmann Äripäeva raadiosaates "Luubi all".

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum