Restoranipidaja Kristjan Peäske hinnangul on valitsuse tegevus koroonakriisi lahendamisel olnud ainult reageeriv mitte planeeriv. Tema sõnul on piirangud täiesti mõistetavad, kuid riigil peaksid olema valmis teoreetilised tegevuskavad, mis aitaksid ettevõtjatel enda plaane teha.

- Restoraniomanik Kristjan Peäske loodab, et tänu praegustele piirangutele saab ta suvel uuesti oma restorianid avada.
- Foto: Raul Mee
Peäske rõhutas, et ta pooldab tänaseid piiranguid, sest kõigi jaoks on oluline, et suvi toimuks. Samas on tema sõnul toitlustusettevõtetel võimatu koroona-olukorraga kohaneda. „Aasta aega oleme oma äridele peale maksnud, kõik jooksevad Kredexi laenu või varasema kasumi arvelt. Kui nüüd peaks suvi vahele jääma, siis saab puhastustuli ränk olema,“ ütles ta.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Uut äri alustades keskendutakse sageli tootele, teenusele või turundusplaanile, kuid üha enam digitaliseeruvas maailmas on üheks kõige olulisemaks väärtuseks sinu brändi identiteedis kujunemas domeen. Miks on seda vaja, kuidas seda valida ja millistele trendidele peaksid aastal 2025 tähelepanu pöörama? Tuginedes nii Eestist kui ka raja tagant saadud kogemustele panime sulle kokku ülevaate, mis peaks aitama sul domeenidega seotud maailmas hõlpsamini orienteeruda.