Lauri Leet • 30. aprill kell 11:00

Üksteise võidu rabamine kergitab eriti odavama kinnisvara hindu

Saates tuli juttu, kui palju on maamaju ning suvilaid turul saadaval.  Foto: Meeli Küttim

Uus Maa kinnisvarasaates uurime, mil määral kuumenev turg tavapäraselt kevadeti niigi hoogustuvat eramu-, krundi- ja suvilaturgu tagant tõukab, ning küsime, kas tõesti ostetakse kokku valimatult kõike.

Uurime, kui kaugele Tallinnast maakodusid ja suvilaid ollakse nõus ostma, millistele tingimustele need peavad vastama, ning selgitame välja, millistes Harjumaa piirkondades ja ka millistes Tallinna linnaosades on kruntide ja majade nõudlus kõrgeim, ning anname nõu nii investorile kui koduotsijale.

Saates on külas Uus Maa Harjumaa juhtiv konsultant, Pirita ja Viimsi kutseline maakler Marek Kirjanen ja Harku valla ja Harjumaa kutseline maakler Ketlin Jundas. Saadet juhib Lauri Leet.

Saadet saab kuulata siit:

Saadet toetab kinnisvarabüroo Uus Maa.

Hetkel kuum