• Jaga lugu:

  Üksteise võidu rabamine kergitab eriti odavama kinnisvara hindu

  Saates tuli juttu, kui palju on maamaju ning suvilaid turul saadaval.Foto: Meeli Küttim

  Uus Maa kinnisvarasaates uurime, mil määral kuumenev turg tavapäraselt kevadeti niigi hoogustuvat eramu-, krundi- ja suvilaturgu tagant tõukab, ning küsime, kas tõesti ostetakse kokku valimatult kõike.

  Uurime, kui kaugele Tallinnast maakodusid ja suvilaid ollakse nõus ostma, millistele tingimustele need peavad vastama, ning selgitame välja, millistes Harjumaa piirkondades ja ka millistes Tallinna linnaosades on kruntide ja majade nõudlus kõrgeim, ning anname nõu nii investorile kui koduotsijale.
  Saates on külas Uus Maa Harjumaa juhtiv konsultant, Pirita ja Viimsi kutseline maakler Marek Kirjanen ja Harku valla ja Harjumaa kutseline maakler Ketlin Jundas. Saadet juhib Lauri Leet.
  Saadet saab kuulata siit:
  Saadet toetab kinnisvarabüroo Uus Maa.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Raadiohommikus: kelle seast valitakse aasta silmapaistvaim ettevõtja?
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.