• Jaga lugu:

  Uudis robootikahuvilistele – alanud on uus vastuvõtt Cleveroni Akadeemiasse

  Mainori tarkvaraarenduse ja veebitehnoloogia erialajuht Inna Švartsman selgitas, et kuigi Cleveron on õppekava kaaslooja, ei ole üliõpilastel pärast õpingute lõppu kohustust jääda Cleveroni tööle.Foto: Erakogu

  Kolm aastat tagasi alustas Cleveroni Akadeemias õppimist esimene grupp robootika huviga üliõpilasi. Sügisest saab võimaluse robootikatarkvara arenduse erialal õpinguid alustada juba uus üliõpilaspunt. Kuna tegemist on kiiresti muutuva valdkonnaga, ootab uuel kursusel alustavaid tudengeid ees täiendatud õppekava ja uute probleemide lahendamine, rääkis saates Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor (EEK Mainor) tarkvaraarenduse ja veebitehnoloogia erialajuht Inna Švartsman.

  "Kohe esimesest õppepäevast toimub üliõpilastel praktika ning praktika juhendajad on pakiautomaate ja -roboteid arendava Cleveron Mobility töötajad. Igal semestril saavad üliõpilased uue ülesande, mida grupis lahendada. Need sõltuvad vajadustest ja sellest, mis on parasjagu aktuaalne. Seetõttu on ka iga järgnev lend ja selle õpe eelmisest erinev, sest ka probleemid ja lahendused muutuvad," rääkis Inna õppekorraldusest.
  Saates räägime robootikaga seotud õppimisvõimalustest Eestis, Viljandis toimuva Cleveroni Akadeemia õppe ülesehitusest ning sellest, keda oodatakse sügisest ühinema uue alustava grupiga. Avaldust saab esitada juba praegu ning tasuta õppele võetakse vastu 20 õppijat.
  Saates on külas Mainori tarkvaraarenduse ja veebitehnoloogia erialajuht Inna Švartsman, saadet juhib Mai Kroonmäe.
  Kuula siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Snaige küsib kahjumi katteks aktsionäridelt miljon eurot
Snaige kutsus kokku erakorralise aktsionäride koosoleku kahjumi katmise ja firma restruktureerimise arutamiseks; aktsionäridelt vajatakse lisaraha miljon eurot.
Snaige kutsus kokku erakorralise aktsionäride koosoleku kahjumi katmise ja firma restruktureerimise arutamiseks; aktsionäridelt vajatakse lisaraha miljon eurot.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Raadiohitid: rahaga kõvatamisest ja selle börsile viimisest
Kõigi enim kuulatud saadete fookuses oli raha. Rahakratt rääkis enda viimase aja tehingutest, Confido juht Kadi Lambot rääkis enda suhtest rahaga, börsiajakirjanik rääkis enda investeerimistehingutest, professionaalne kaupleja Alexander Elder rääkis makromajanduse trendidest ning saates "Teabevara tund" räägiti sellest, kas vabatahtlikud tuleb rahast ilma jätta. Head kuulamist!
Kõigi enim kuulatud saadete fookuses oli raha. Rahakratt rääkis enda viimase aja tehingutest, Confido juht Kadi Lambot rääkis enda suhtest rahaga, börsiajakirjanik rääkis enda investeerimistehingutest, professionaalne kaupleja Alexander Elder rääkis makromajanduse trendidest ning saates "Teabevara tund" räägiti sellest, kas vabatahtlikud tuleb rahast ilma jätta. Head kuulamist!
Raadiohommikus: idu, mis asendab mullikile puiduga
Eesti idufirma Raiku tahab puhastada maailma mullikile uputusest, pakkudes selle aseainena õhukesi puiduvedrusid. Ettevõtte üks looja Karl Pärtel räägib Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis kõigest lähemalt.
Eesti idufirma Raiku tahab puhastada maailma mullikile uputusest, pakkudes selle aseainena õhukesi puiduvedrusid. Ettevõtte üks looja Karl Pärtel räägib Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis kõigest lähemalt.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.