Artikkel
 • Jaga lugu:

  Ülemiste keskus: kestlikkusega tuleb alustada sealt, kus mõju kõige tugevam

  Ülemiste keskus omab BREEAM rohesertifikaati ning pälvis vastutustundliku ettevõtluse indeksi pronkstaseme märgise.Foto: Kaido Haagen

  Kuidas jätkusuutlikkuse teemade rägastikus prioriteete seada ning mis on aidanud Ülemiste keskusel nii kuludelt kokku hoida kui ka keskkonnamõju vähendada, selgub Äripäeva raadio saates "Jätkusuutlik ja roheline".

  Ühe soovitusena toob Ülemiste keskuse turunduse ja vastutustundliku ettevõtluse valdkonnajuht Tiia Nõmm välise abi kasutamise. "Kui me oma strateegia ja suure pildi loomisega alustasime, siis me võtsime tegelikult endale ka kampa konsultandi, kes objektiivse silmapaarina oli väga kasulik. Kasulik on küsida nõu," ütles ta.
  Nõmm lisas, et kõike hoobilt strateegiasse lisada ei saa. "Meile endale tundus, et tahaks kõike teha ja kõike korraga. Tuleb leida üles see, kus on meie kõige suurem mõju ja mida me päriselt saame muuta."
  Saates viskame pilgu Eesti ühe suurema kaubanduskeskuse Ülemiste vastutustundliku äri põhimõtetele. Saatest saab teada, kuidas keskus ühiskonda panustab ja väiksematele äridele hoogu annab. Lisaks selgub, millised on plaanid laienemisega ning mida nõutakse rentnikelt.
  Ülemiste keskuse vastutustundliku ettevõtluse strateegiast ja tegevustest saab juurde lugeda siit.
  Saadet juhib Mai Kroonmäe.
  Kuula saadet:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
"Tunnen, et on vaja telefon kätte võtta... ja kukun jälle töösse!"
Miks juhtub nii, et inimesed on pidevalt ühenduses tööga, millised on tagajärjed ja kuidas ennast tööst lahti haakida, kirjutavad organisatsiooniuurijad Anne Reino, Alo Treial ja Maria Murumets Äripäeva essees.
Miks juhtub nii, et inimesed on pidevalt ühenduses tööga, millised on tagajärjed ja kuidas ennast tööst lahti haakida, kirjutavad organisatsiooniuurijad Anne Reino, Alo Treial ja Maria Murumets Äripäeva essees.
Ferrari kutsub tagasi 23 000 sõidukit
Itaalia autotootja Ferrari kutsub tagasi 23 555 sõidukit, sest kahtlustab paljudel mudelitel viga pidurites, vahendab ajakiri Car and Driver.
Itaalia autotootja Ferrari kutsub tagasi 23 555 sõidukit, sest kahtlustab paljudel mudelitel viga pidurites, vahendab ajakiri Car and Driver.
Reaalajas börsiinfo
Raadiohitid: ostuidee karuturul ja tippjuhtimise vähem nähtav pool
Äripäeva raadio kuulajatele pakkus sel nädalal enim huvi aktsiaturgudel toimuv, karuturu taustal esile kerkinud ostuidee ja usutlus tippjuhi Tarmo Noopiga.
Äripäeva raadio kuulajatele pakkus sel nädalal enim huvi aktsiaturgudel toimuv, karuturu taustal esile kerkinud ostuidee ja usutlus tippjuhi Tarmo Noopiga.
Nädala lood: suures skeemis paljastati Eesti firma, elekter kallineb hoogsalt edasi
Selle nädala olulisematest sündmustest tasub esile tuua üks rahvusvaheline skeem, mille paljastamisel tuli esile ka Eesti firma. Lisaks ei saanud mööda energeetikast, sest tuleval talvel ähvardab elektri hind tõusta selgelt kõrgemale, kui oli suvine hinnatipp.
Selle nädala olulisematest sündmustest tasub esile tuua üks rahvusvaheline skeem, mille paljastamisel tuli esile ka Eesti firma. Lisaks ei saanud mööda energeetikast, sest tuleval talvel ähvardab elektri hind tõusta selgelt kõrgemale, kui oli suvine hinnatipp.
Paar miljonit kilo maasikaid mädaneb Soomes põllule
Ukraina sõja põhjustatud tööjõuprobleem on peapõhjus, miks hulk maasikaid Soomes põllule on jäänud, kohati on ka vihmad maasikakorjamist takistanud, kirjutab Yle uudisteportaal.
Ukraina sõja põhjustatud tööjõuprobleem on peapõhjus, miks hulk maasikaid Soomes põllule on jäänud, kohati on ka vihmad maasikakorjamist takistanud, kirjutab Yle uudisteportaal.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.