Ettevõtja Sten Sarap rabab mitmel rindel, lisaks restoraniärile ka näiteks trükitööstuses. Foto: Erakogu
Sarap rääkis Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis, et kui eelmisel aastal esimese Michelini tärni saamise järel kasvas klientide huvi kiiresti, siis sarnane trend jätkus tänavu teise tärni saamisel.
Äripäeva ajakirjanik Gregor Alaküla käis neljapäeval kraadimas meeleolu Michelini tärnide jagamisel. Kuulete intervjuusid esmakordselt Michelini tunnustuse pälvinud restoranide Soo ja Barbarea peakokkadega ning esmakordselt Baltikumis kaks Michelini tärni pälvinud 180 kraadi peakoka Mathias Dietheriga.
Restoran 180° by Matthias Diether pälvib esimese Eesti restoranina kaks Michelini tärni, Tõnis Siiguri juhitav NOA Chef’s Hall sai hinnanguks teist korda ühe tärni.
Eesti inkassoturu liider Julianus Inkasso tähistas 20. märtsil oma 30. sünnipäeva. Sakala 3 Teatrimajas toimunud pidulikul vastuvõtul meenutati olnut, nauditi VAT Teatri lavastust „Peaaegu võrdsed“ ning õhtu lõpetas meeleolukas disko. 30 aastat edukat tegutsemist annab põhjuse vaadata tagasi nii saavutustele kui ka väljakutsetele, mis on kujundanud Julianus Inkasso arengut läbi ajaloo ja tõstnud selle Baltikumi juhtivaks inkassofirmaks.