Värsked emotsioonid: kuidas tähistavad Michelini tunnustuse saanud peakokad võitu
Michelini restoranide gala 2023Foto: Karli Saul
Äripäeva ajakirjanik Gregor Alaküla käis neljapäeval kraadimas meeleolu Michelini tärnide jagamisel. Kuulete intervjuusid esmakordselt Michelini tunnustuse pälvinud restoranide Soo ja Barbarea peakokkadega ning esmakordselt Baltikumis kaks Michelini tärni pälvinud 180 kraadi peakoka Mathias Dietheriga.
Michelini jätkusuutlikkuse tunnustuse ehk rohelise tärni ning ka Michelini noore koka preemia pälvinud restorani Soo restorani peakokk Daanius Aas räägib intervjuus, kuidas tähistab võitu ning millised ambitsioonikad plaanid on tal käesolevaks ning järgmiseks aastaks.
Minu Äripäeva kasutamiseks logi sisse või loo konto.