Äripäeva ajakirjanik Gregor Alaküla käis neljapäeval kraadimas meeleolu Michelini tärnide jagamisel. Kuulete intervjuusid esmakordselt Michelini tunnustuse pälvinud restoranide Soo ja Barbarea peakokkadega ning esmakordselt Baltikumis kaks Michelini tärni pälvinud 180 kraadi peakoka Mathias Dietheriga.
Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.