Tänu digitaliseerimisele kasutab Eesti vanim jäätisetootja Premia Tallinna Külmhoone optimeeritud viisil nii elektrit, vett kui toorainet ning suudab tootmist paindlikult ümber opereerida, kui mõni toode müüb paremini, kui arvati.
- Digitaliseerimine on Premia Tallinna Külmhoonet oluliselt jätkusuutlikumaks muutnud, rääkis saates ettevõtte juht Aivar Aus. Foto: Erakogu
Saates "Jätkusuutlik ja roheline" räägib Premia Tallinna Külmhoone juht Aivar Aus, mis on aidanud kaasa ettevõtte jätkusuutlikkuse teekonnale, mis algas juba 2013. aastal. Enim on efekti ja säästlikkust andnud ning raiskamist vähendanud tootmise digitaliseerimine.
Milliseid samme on tehtud seoses pakendite taaskasutuse ja plasti vähendamisega, selgub samuti saatest. Saadet juhib Kadrin Kahu.
Premiale on suurima efekti säästlikkuses toonud digitaliseerimine
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Umbes viis korda kallimad jäätise jaehinnad meelitasid Premiat eksportima Hongkongi, Taiwani ja Singapuri turule. “Kasumit tuleb teenida,” ütles Premia juhatuse esimees Aivar Aus.
Kinnisvaraturul on mitmeid põnevaid riike, kuhu Eesti investorid on oodatud. Üks selliseid linnu on Dubai. Kiirelt kasvav linn ja lisandunud elanikkond annab kinnisvarasse investeerijatele põhjust rõõmustamiseks, ütles Skover Kinnisvara OÜ juht Sanders Skorik.