Premiale on suurima efekti säästlikkuses toonud digitaliseerimine

    Eesti vanim jäätisetootja Premia Tallinna Külmhoone alustas oma jätkusuutlikkuse teekonda juba 2013. aastal.

    Enim on efekti ja säästlikkust andnud ning raiskamist vähendanud tootmise digitaliseerimine. Tänu sellele kasutatakse optimeeritud viisil nii elektrit, vett kui toorainet ning suudetakse tootmine paindlikult ümber opereerida, kui mõni toode müüb paremini, kui loodeti. 

    Milliseid samme on tehtud seoses pakendite taaskasutuse ja plasti vähendamisega, kuula saatest. Äripäeva raadios on külas Premia Tallinna Külmhoone tegevjuht Aivar Aus. 

    Saadet juhib Kadrin Kahu. 

    Fotol Aivar Aus. 
    Foto: erakogu. 

    • Jätkusuutlik ja roheline
    • 26.07.2023
    KIIRUS:
    Premiale on suurima efekti säästlikkuses toonud digitaliseerimine
  • Hetkel kuum

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.