Artikkel
 • Derivcos töötavad talendid üle maailma, kes teostavad kõige vingemaid ideid

  Online-kasiinodele tarkvara arendav Derivco on suur rahvusvaheline IT-ettevõte, kus töötab üle maailma 3000 inimest. Lõuna-Aafrika juurtega Derivcol on Eestis 175 töötajat 20 rahvusest.

  Lähiajal on plaanis värvata veel terve hulk IT-inimesi alates arendajatest, projektijuhtidest ja tõlkidest kuni animatsioonidisaineriteni.
  „Kui koroonakriis mullu märtsis algas ja riigid järjest piire sulgesid, tekkis meil rahvusvahelise ettevõttena veidi kõhe tunne, et kuidas meie inimesed liikuda saavad ja mismoodi töö hakkab välja nägema. Täna võib öelda, et oleme muutunud oluliselt paindlikumaks, töötajad saavad töötada nii distantsilt kui ka hajutatult kontorites käia. Püüame teha kõik, et tööl oleks turvaline ja samas sujuks koostöö erinevate osapoolte vahel laitmatult,” räägib Derivco Estonia personalijuht Marilis Aasa. „Lisaks oleme vaatamata kõigele värvanud hulga talente nii kodu- kui ka välismaalt ning täna oleme taas otsimas uusi töötajaid. Eriti heal meelel palkame siin elavaid inimesi.”
  Ta lisab, et Derivco kontor on kujundatud nii, et see oleks töötajatele justkui teine kodu. Püüame teha kõik, et tööl oleks turvaline ja sama sujuks koostöö erinevate osapoolte vahel laitmatult. Meil on suur rõhk koostööl nii Eesti kontori siseselt kui üksuste vahel üle maailma. Paindlik töökeskkond annab selleks suurepärased võimalused. „Väga oluline on õhkkond ja sisekliima. Meile kandideerivad inimesed üle maailma ning jälgime hoolikalt, et lisaks oma valdkonna pädevusele oleks töötajate omavaheline klapp hea ja uued inimesed sobituksid meeskonda, sest kui omavaheline koostöö on hea, arendatakse koos suurepäraseid tooted.”
  Derivco loob kasiinomängude tarkvara, mida peab olema hea ja mugav kasutada kõikides rakendustes. See tähendab vajadust ajaga ja tehnoloogia arengutega kaasas käia, inimesi tuleb pidevalt koolitada ja harida. Selleks on ettevõtte andnud kõigile töötajatele ligipääsu erinevatele veebikoolitustele, lisaks korraldatakse spetsiifilisemaid koolitusi, et meeskonnal oleks alati olemas kõik vajalikud sertifikaadid. Lisaks on igal meeskonnal oma koolituseelarve, ent populaarsed on ka ühisüritused koostöö elavdamiseks.
  Work hard, play hard!
  „Usume püsivatesse töösuhetesse, selleks tuleb inimestele pakkuda head sisekliimat, huvitavat tööd ning arenguvõimalusi. Kuna ettevõte on eksisteerinud juba üle 25 aasta ning Eestis alates aastast 2004, peaks see töötajates omajagu kindlustunnet tekitama. Samuti on kõigil töötajatel võimalus liituda tervisekindlustusega ning nautida muid ettevõtte pakutavad hüvesid,” räägib Aasa. „Ehkki oleme olnud tegevad Eesti turul juba üle 15 aasta ei hakka siin igav: me ei ole iial peatunud, oleme alati esimesed, kasvame koos turuga ning meie arendusmeeskond töötab väsimatult uute toodete kallal.”
  „Work hard, play hard” – just nii kõlab üks ettevõtte lööklauseid. Pingsale mõttetegevuse kõrvalt saab kontoris mängida nii lauajalgpalli, mängukonsoolidega kui ka ping-pongi. Lisaks aktiivsele ühistegevusele liidab töötajaid ka armastus hea toidu vastu ning igal neljapäeval on kontoris vaheldumisi koogi- või puuviljapäev. Ühine suvepäevade ja jõulude tähistamine on iga-aastane traditsioon, samuti halloweenipidustused, mil iga osakond end mõnusasse õudustemiljöösse kujundab.
  Ettevõtte töökeel on inglise keel. Loomulikult võib väikeses seltskonnas kuulda kõlamas ka muid keeli, kuid dokumendid, koosolekud ja muu ametlik osa on inglise keeles, nagu ka Derivco väärtused: passion, ownership ja care, mis on nähtavalt kirjas kontori seintel ja tuntavad igapäevases tegutsemises.
  Loe rohkem Dervico kohta www.derivco.com
 • Hetkel kuum
Jaeinvestoreid tuleb üha tõsisemalt võtta
Oma Tallinna börsi rahapaigutustega miinuses istuv värske investor teeb teene mitte ainult iseendale, vaid temasugustele jaeinvestoritele laiemalt, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Oma Tallinna börsi rahapaigutustega miinuses istuv värske investor teeb teene mitte ainult iseendale, vaid temasugustele jaeinvestoritele laiemalt, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Peeter Koppel: ees võib oodata inflatsiooni teine laine
SEB privaatpanganduse strateeg Peeter Koppel hoiatas Äripäeva raadio hommikuprogrammis teise inflatsioonilaine eest ning hindas, et kuigi energiahinnad on kindlasti üks oluline inflatsiooni komponent, siis päris juurpõhjusena seda vaatlema ei peaks.
SEB privaatpanganduse strateeg Peeter Koppel hoiatas Äripäeva raadio hommikuprogrammis teise inflatsioonilaine eest ning hindas, et kuigi energiahinnad on kindlasti üks oluline inflatsiooni komponent, siis päris juurpõhjusena seda vaatlema ei peaks.
Investor, kelle juures käivad rahahädas inimesed nõu küsimas
Jekaterina Tindi lugu investoriks saamisel algas aastal 2010, kui ema kinkis talle raamatu “Rikas isa, vaene isa”. Seda lugedes tabas tulevast investorit teadmine, et inimesel on võimalik ka niimoodi raha teenida, et tegelikult raha teenib ennast ise.
Jekaterina Tindi lugu investoriks saamisel algas aastal 2010, kui ema kinkis talle raamatu “Rikas isa, vaene isa”. Seda lugedes tabas tulevast investorit teadmine, et inimesel on võimalik ka niimoodi raha teenida, et tegelikult raha teenib ennast ise.
Reaalajas börsiinfo
Lillemüüja laseb pikalt tegutsenud äri pankrotti: pole enam mõtet
Varem Viru lilleturul kioskit pidanud lillede jaemüügiga tegelev Kaeralill koondas töötajad ja läheb pankrotti.
Varem Viru lilleturul kioskit pidanud lillede jaemüügiga tegelev Kaeralill koondas töötajad ja läheb pankrotti.
Boroditš võitis Tallinnalt 90 000 eurot
Endine poliitik ja Tallinna Linnatranspordi juhatuse liige võitis kohtuvaidluses ettevõttega hagi, mille eest määrati talle 90 000 euro suurune hüvitis ühes viivistega.
Endine poliitik ja Tallinna Linnatranspordi juhatuse liige võitis kohtuvaidluses ettevõttega hagi, mille eest määrati talle 90 000 euro suurune hüvitis ühes viivistega.
Sõda pühkis kolmandiku Ukraina majandusest
Ukraina majandus vähenes eelmisel aastal ligikaudu 30 protsenti, võttis Soome Panga arenevate majanduste uurimiskeskus Bofit kokku Ukraina ametiasutuste esialgsed andmed.
Ukraina majandus vähenes eelmisel aastal ligikaudu 30 protsenti, võttis Soome Panga arenevate majanduste uurimiskeskus Bofit kokku Ukraina ametiasutuste esialgsed andmed.
Nädala raadiohitid: kas turgudel optimismi jagub?
Kas turgudel jätkub optimismi ning kui kaua võib kesta jahedam seis majanduses - need teemad huvitasid Äripäeva raadio kuulajat sel nädalal enim.
Kas turgudel jätkub optimismi ning kui kaua võib kesta jahedam seis majanduses - need teemad huvitasid Äripäeva raadio kuulajat sel nädalal enim.

Olulisemad uudised

Boroditš võitis Tallinnalt 90 000 eurot
Endine poliitik ja Tallinna Linnatranspordi juhatuse liige võitis kohtuvaidluses ettevõttega hagi, mille eest määrati talle 90 000 euro suurune hüvitis ühes viivistega.
Endine poliitik ja Tallinna Linnatranspordi juhatuse liige võitis kohtuvaidluses ettevõttega hagi, mille eest määrati talle 90 000 euro suurune hüvitis ühes viivistega.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.