Foto:
Tõnu Tramm • 26. september 2018
Jaga lugu:
Standardne TOP
Ainult tellijale

Transpordifirmade TOPi võitja OÜ Ves-Vil võlgneb edu sihipärasele tegutsemisele ühes kindlas turunišis: uute ja kasutatud sõiduautode ja väikebusside treilerveod üle Euroopa. Peamised kliendid ei asu ettevõttel mitte Eestis, vaid hoopis Soomes ja Rootsis.

Logistikauudiste erilehes ilmunud Autotranspordiettevõtete TOPis kuulub majandustulemuste põhjal esikoht Kunda väikeettevõttele OÜ Ves-Vil, mis pole Eesti laiema avalikkuse ees väga tuntud ettevõte.

Ometi alustas ta tegutsemist juba 13 aastat tagasi, 2005. aastal, kui osteti esimene treilerveok sõiduautode transportimiseks. Juba siis võeti sihiks põhjanaabrite turg, kui tuttavate kaasabil leiti Soomest esimesed kliendid.

“Nii see tegevus meil käivitus. Kui alguses transportisime peamiselt kasutatud sõidukeid, siis hiljem lisandus ka uute autode vedu. Meie peamisteks klientideks on aga siiski kasutatud sõiduautode müüjad, kuid on ka eraisikust tellijaid ja ärikliente. Täna osutatakse teenust kogu Euroopa Liidu piires, suuremad kliendid asuvad Soomes ja Rootsis,” selgitab ettevõtte juhatuse liige Riho Veskimäe.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt