12. november 1995 kell 22:00

Algab mess Tele 95

Esimesest sellelaadsest messist võtab osa üle 80 firma Eestist, Lätist, Leedust, Kanadast, Saksamaalt, Prantsusmaalt, Soomest, Rootsist, USAst ja Iisrealist.

Näituse organisaator on AS Eesti Telag.

Eesti Telagi peadirektori Peep Põldsammi sõnul oli nii suur huvi messi vastu firmale endalegi üllatuseks. Tema sõnul on võimalik, et messist võib kujuneda tulevikus üks oma ala suuremaid messe kogu Balti regioonis.

Lisaks maailmamainega firmadele nagu Phillips ja Motorola on messil esindatud hulgaliselt ka Eesti firmasid. Teiste hulgas Eesti Mobiiltelefon, Eesti Telekom ja Eesti Telefon. Seoses messiga on ASil Eesti Telefon ka-vas korraldada tutvumisreis Eesti vanimasse töötavasse analoogjaama, mis pärineb 1936. aastast.

Korraldajate sõnul on esimese telekommunikatsiooni ja -meedia messi eesmärk kiiresti areneva telekommunikatsiooni ja telemeedia tehnoloogia tutvustamine Eestis.

Hetkel kuum