• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sõidukimaksu teenindav pank pole valitud

  Tonsiveri sõnade kohaselt kaalutakse nii Tallinna Panga, Ühispanga kui Tööstuspanga kandidatuuri. Kõigis nendes pankades on hoiul ka linna eelarvelised vahendid.
  Mootorsõidukimaksuga maksustatavatele isikutele tehakse konto number teatavaks 2. jaanuaril. Sellest kuupäevast hakkab Tallinna autoomanike suhtes kehtima mootorsõidukimaks viis krooni auto võimsuse iga kilovati pealt.
  Tallinna linnavolikogu rahandusnõuniku Enn Roose kinnitusel on volikogu teinud ettepaneku kehtestada mootorsõidukimaks üle Eesti. Sellega välditaks tema sõnul olukorda, kus pealinlased sooviksid registreerida oma sõiduki väljaspool Tallinna.
  Roose sõnade kohaselt saaks kehtiva korra järgi mootorsõidukimaksu tasumata jätnutelt nõuda maksmist kahe-kolmekordses ulatuses.
  Firmade puhul oleks aga võimalik vajaduse korral arestida ka näiteks ettevõtte pangakonto.
  Tallinna autoregistrikeskuse kesktalituse juhataja Boriss Põldre on öelnud, et mootorsõidukimaksu kehtima hakkamise korral on vaja parandada liikluseeskirja punkti, mis kohustab sõidukijuhti kaasas kandma kindlaksmääratud dokumente. Hetkel pole dokumentide nimekirjas mootorsõidukimaksu kviitungit, mistõttu ei saa liikluspolitsei nõuda ka selle ettenäitamist.
  Tallinna linnavolikogu majandusnõuniku Raul Tammerti ütlust mööda on linnavolikogul lähemal ajal kavas luua linna transpordikontroll, mis hakkaks kontrollima mootorsõidukimaksu tasumist ja parkimise korda Tallinnas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.