7. detsember 1995 kell 22:00

Agrosifi kaup hinnati alla

Aadli sõnul on hulgifirma ladudes kaupa umbes kuue miljoni krooni väärtuses, sellest ca 300 000 krooni eest on Agrosifile esitatud väljastamisnõudeid, vähesel määral neid nõudeid lisandub. «Üritame müüa kogu kauba ja võimalikult palju enne jõule,» sõnas Aadli.

Allahindluse tõttu on odavnenud peaaegu kõik Agrosifi ladudes olevad kaubad, seda on rutanud kasutama peamiselt jaekaupmehed. «Müüme kaupa sularaha eest, pikaajalistele klientidele ka lühiajalise krediiditähtajaga,» märkis Aadli. Tema sõnul pole teised hulgifirmad Agrosifi kaupade vastu suurt huvi ilmutanud.

Lisaks kaupadele kuulub pankrotihalduri sõnul Agrosifi vara hulka palju transpordivahendeid ja üks maja.

Enne 20. detsembrit toimuvat võlanõuete kaitsmise koosolekut on Agrosifile esitatud nõudeid ca 30 miljoni krooni eest.

Hetkel kuum