• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Agrosifi kaup hinnati alla

  Aadli sõnul on hulgifirma ladudes kaupa umbes kuue miljoni krooni väärtuses, sellest ca 300 000 krooni eest on Agrosifile esitatud väljastamisnõudeid, vähesel määral neid nõudeid lisandub. «Üritame müüa kogu kauba ja võimalikult palju enne jõule,» sõnas Aadli.
  Allahindluse tõttu on odavnenud peaaegu kõik Agrosifi ladudes olevad kaubad, seda on rutanud kasutama peamiselt jaekaupmehed. «Müüme kaupa sularaha eest, pikaajalistele klientidele ka lühiajalise krediiditähtajaga,» märkis Aadli. Tema sõnul pole teised hulgifirmad Agrosifi kaupade vastu suurt huvi ilmutanud.
  Lisaks kaupadele kuulub pankrotihalduri sõnul Agrosifi vara hulka palju transpordivahendeid ja üks maja.
  Enne 20. detsembrit toimuvat võlanõuete kaitsmise koosolekut on Agrosifile esitatud nõudeid ca 30 miljoni krooni eest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.