31. jaanuar 1996 kell 22:00

Menüüs sorib hiiretaoline nupp

Eesti turule on jõudnud uus GSM-telefon Mitsubishi MT 20. Lisaks erilisele disainile ja lihtsale käsitlusele on tal funktsioone, mida teistel mudelitel pole. Esipaneeli keskel paikneb omapärane kasutamisnupp, mis meenutab arvutihiirt. Selle nupuga on võimalik sorida menüüd ja mälu.

Klaviatuuri katab kaitseluuk, mida ei pea rääkides lahti tegema. Nii summutab klapp väljastpoolt tulevat müra ega hakka kohe logisema. Nagu paljudel GSMidel on ka Mitsubishi MT 20-l väljatõmmatav antenn. Suurele vedelkristallekraanile mahub neli rida teksti, milles igaühes 12 märki. Topeltkõrgusega märke saab kasutada kaherealisena. Mitsubishi MT 20ga saab saata ja vastu võtta sõnumeid, mis on kuni 160 tähemärki pikad. Vastamata jäänud sissetulevate kõnede puhul näitab telefon ärajäänud kõne kellaaega. Eripäradena saab nimetada veel kella, kalendrit, äratust, kalkulaatorit ja ajaplaneerijat. Viimane võimaldab jätta 30tähemärgise teate näiteks koosoleku ja sellel arutatava kohta. Õigel ajal annab telefon helinaga märku ning seetõttu ei ole karta, et koosoleku algus maha magatakse. Samuti on tal väljalülitamistaimer ja 20sekundilise kõne salvestamise võimalus. Nii saab kohese üleskirjutamisvõimaluse puudumisel vajaliku info salvestada.

Telefonil on 99 mälupesa, millest igaühte võib programmeerida 20numbrilise telefoninumbri ja kuni 16tähelise nime. Uuel GSMil on PCMCIA-kaardi võimalus.

Hetkel kuum