8. veebruar 1996 kell 22:00

Edu saladus

Väikesed seosed omavad suurt mõju, rääkis üleeile õhtul USA Tallinna saatkonda kogunenud huvilistele Richard A. Segal Jr. 40ndatele lähenev, elavaloomuline ja kikilipsuga Mr. Segal ehk Rick on loonud reklaamiagentuuri, mis tunnistati eelmisel aastal USA parimaks.

Nüüd käib Rick mööda Euroopat ringi ja jutustab uutest võimalustest, mida reklaamiagentuuridele pakub Internet.

Mis tõi üle-Ameerikalise tuntuse ettevõtjale, keda mõne aasta eest tundsid vaid tema kodulinna kliendid? Vastuse sellele küsimusele leiab Ricki visiitkaardi tagumiselt küljelt: meisterlikkus kitsaste ni??ide teenindamisel ning kiirus kliendi soovide rahuldamisel.

Aga mis veelgi üllatavam -- oma firma paljude teiste heade külgede kõrval ei häbene Rick visiitkaardile kirjutamast veel üht omadust -- kavalus. Informeeritusest, kiirusest ja tulevikku suunatusest üksi ei aita, vaja on ka kavalust, arvab edukas ameeriklane.

Hetkel kuum