26. veebruar 1996 kell 22:00

Kas eelistate reisil krediitkaarti või sularaha?

Välisreisil eelistan krediitkaarte. Kasutan VISA kaarti tänu selle laiale levialale. Sularaha vahetusel ei tea kunagi, kas kulutan kogu raha ära, nii võib eksootilist valuutat kätte jääda. Kaardiga seda muret ei ole, hätta pole see mind veel kunagi jätnud.

Ainuvõimalikuna kasutan krediitkaarti. Muidugi juhul, kui reisikoht võimaldab. Suure sularahasumma kaasas kandmist ei poolda. Minul on EuroMaster Card. Vaid kord Helsingi lennuväljal tekkis pisiprobleem -- puudus sularaha ajalehe ostmiseks.

Just USAst naasnuna olen nüüd veendunud krediitkaardi kasutaja. Meie firma kasutab VISA kaarti. Kaart on turvaline. Siiski peaks alati olema väike kogus sularaha kaasas, et tasuda söögi, muuseumide vmt eest. Alati ei pruugi ka rahaautomaate üles leida.

Tean, et on mitmeid erinevaid kaardivõi-malusi, kuid minul krediitkaarti pole. Ei ole viitsinud muretseda, kuna ei viibi välismaal nii tihti, et tekiks eluline vajadus. Nii ei oska seda ka sularaha kaasas kandmisega võrrelda. Olen tänaseni toime tulnud.

Hetkel kuum