28. aprill 1996 kell 22:00

Norma võttis vastu GMi auhinna

Laupäeval anti Viinis ASile Norma ainsa Ida-Euroopa firmana üle Ameerika Ühendriikide autokontserni General Motors aasta tarnija auhind.

Norma turundusdirektori Indrek Vanaselja sõnul toodab Norma General Motorsi kontserni kuuluvale Saabile 15 erinevat tüüpi detaile. Hetkel käib töö sel aastal tootmisse mineva Saab 9000 universaalkerega mudeli detailide tootmisse juurutamiseks.

Norma peadirektor Jüri Käo märkis, et hetkel moodustab General Motorsi jaoks toodetavate detailide osakaal Norma majandustegevusest vaid viis protsenti, kuid see kasvab. Norma sai analoogilise auhinna ka eelmisel aastal.

General Motors ostab tooteid ja teenuseid enam kui 30 000 firmalt üle maailma. Aasta tarnija tiitli sai 158 firmat 25 riigist. ÄP

Hetkel kuum