16. mai 1996 kell 22:00

Rubla ostu-müügihind keskpangalt

Dollar jätkas eile eelmiste päevade tasemel, kerge tendentsiga tugevnemise suunas. Õhtuks maksis dollar 12,30 krooni.

Soome marga kurss oli eile stabiilne, muutudes üksnes 2,601 ja 2,606 kr vahel ilma trendita. Helsingi ja Stockholmi börsid olid taevassemineku püha tõttu eile suletud. Rootsi krooni kurss jätkas päeva jooksul aeglast tugevnemist, alustades hommikul 1,818 kroonilt ja lõpetades 1,821 kroonil.

Rubla kurss Moskva valuutabörsil on jäänud peatuma 4970 RUR/USD juurde. Tehingute maht oli kasin: 10,82 miljonit dollarit.

Venemaa keskpank teatas eile, et hakkab tänasest teatama rubla ostu- ja müügikursse dollari suhtes. Kursid tehakse teatavaks iga päev kell 10.00 Moskva aja järgi. Eile tegi keskpank valuutainterventsiooni rubla toetuseks. Keskpanga tehingute spread pankadevahelisel turul ja valuutabörsil ei tohi edaspidi ületada 1,5 protsenti. Praegu baseerub rubla ametlik kurss teisipäevasel ja neljapäevasel oksjonikursil.

Kulla eilne fiksing oli 391,90 dollarit.

Hetkel kuum