11. juuni 1996 kell 22:00

Pühapäeval saab piikvasara tasuta

Ehitustööriistu rentivates firmades on pakkuda erineva suurusega piikvasaraid, millega on ehitajal võimalik seina või põrandat lõhkuda. Osa firmasid lähtub suuruse määratlemisel tööriista kaalust, teine osa võimsusest. Mõni firma iseloomustas seadet sõnaga suur või väike, andmata täpsemaid orientiire. Selge on see, et kui soovite seina saada väiksemat auku, piisab teile väiksema võimsusega piikvasarast, kui aga on põrandal vaja töödelda suuremat pinda, tuleb rendifirmast küsida suuremat ja võimsamat riistapuud.

Masina maksumusest, vastupidavusest ja turusituatsioonist sõltuvat tööriista rendihinda on enamikus firmades pikaajalise rendi või suurema hulga tööriistade laenutusel võimalik alla kaubelda. Tihti arvestatakse hinna sisse vaid viis tööpäeva, mis jätab laupäeva-pühapäeva soodsalt tasuta töötamise päevadeks. ÄP

Hetkel kuum