• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Autovaraste eelistus langeb Ladadele

  Eestis ärandatud autodest leitakse alla kolmandiku. Juuni keskpaigaks oli Eestis ärandatud 785 autot, millest leiti 234 sõidukit. Seega jäi leidmata praktiliselt kolm autot neljast -- leitud autode protsent oli 29,8.
  Olukord on püsinud muutumatuna juba mõnda aega, näiteks 1994. aastal oli politseiameti statistika kohaselt leitud autode osakaal kõigist kaduma läinud autodest 29,4 protsenti.
  Markide lõikes on Eesti autovaraste lemmikautoks konkurentsitult Lada.
  Äripäevani jõudnud mootorsõidukite ärandamisstatistika põhjal oli juuni keskpaigaks kaotsi läinud 181 Ladat, millest leiti 54 (29,8%). Kadunud Ladade suurt arvu seletab see, et need autod on kõrgelt hinnatud Venemaal, samuti domineerivad Ladad autoregistrikeskuse koondstatistikas (1. juunil oli Eestis arvel 118 887 Ladat, järgnes Moskvit? 46 937 autoga ja kolmandana levinuim lääne päritolu auto Ford 32 704 autoga).
  Varaste eelistuste tabeli teine on Ford. Neid autosid on sel aastal varastatud 88, leitud on 23 (26,1%). Kolmas on Audi 70 varastatud autoga, leitud autode protsent on aga seejuures üllatavalt väike -- vaid 14,3%. Tänavu on «jalutama läinud» ka 64 BMWd ja 60 Opelit. Opelitel on suhteliselt suur leidmisprotsent -- 38,3%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaks kriisikärbest, mis vajavad mitut tabavat hoopi
Järsult suurenenud arvetega toimetulek ja energiapoliitika on probleemid, mis vajavad mõlemad kiireid otsuseid, kuid erinevat lähenemist – neid ei saa ühe ja sama võttega lahendada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Järsult suurenenud arvetega toimetulek ja energiapoliitika on probleemid, mis vajavad mõlemad kiireid otsuseid, kuid erinevat lähenemist – neid ei saa ühe ja sama võttega lahendada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
S&P 500 ja Nasdaq suutsid nädala rohelises lõpetada
Volatiilne nädal lõppes pankade kahetiste tulemustega ja jaemüügi oodatust suurema langusega, vahendab Yahoo Finance.
Volatiilne nädal lõppes pankade kahetiste tulemustega ja jaemüügi oodatust suurema langusega, vahendab Yahoo Finance.
Venemaa kasseeris gaasimüügilt topeltsumma
Venemaa teenis eelmise aasta 11 kuuga gaasi müügilt üle kahe korra suurema summa kui aasta varem, müües gaasi vaid 2,5 protsenti rohkem, näitavad Venemaa tolli andmed.
Venemaa teenis eelmise aasta 11 kuuga gaasi müügilt üle kahe korra suurema summa kui aasta varem, müües gaasi vaid 2,5 protsenti rohkem, näitavad Venemaa tolli andmed.
Raadiohommikus: kiire kasvu saladused ja Eesti firma müük üleilmsele hiiule
Äripäeva raadio reedene hommikuprogramm keskendub kiirele kasvule ja arengule. Juttu tuleb mitmekordse gasellitiitli tagamaadest ja kiirelt arenevatest ettevõtetest, millest ühe omanikuks võib saada ka iga raadiokuulaja. Juttu tuleb ka, kuidas šokolaaditootja lõikab kasu teaduskoostööst.
Äripäeva raadio reedene hommikuprogramm keskendub kiirele kasvule ja arengule. Juttu tuleb mitmekordse gasellitiitli tagamaadest ja kiirelt arenevatest ettevõtetest, millest ühe omanikuks võib saada ka iga raadiokuulaja. Juttu tuleb ka, kuidas šokolaaditootja lõikab kasu teaduskoostööst.