10. september 1996 kell 22:00

Itaalia segisteid eelistatakse traditsioonidega Tshehhi toodangule

Segistite hinnad algavad 200 kroonist. Nii vähese raha eest võib vannituppa saada Venemaa toodangut. Loomulikult käib madala hinnaga kaasas ka õnnemäng-- segisti võib kohe olla praak, kuid võib ka 15 aastat veatult töötada. Kaupmeeste hinnangul võib sama häda olla ka tunduvalt kõrgemast hinnaklassist Itaalia segistitega. Hinnale vastav on aga nende ilus disain. Sealjuures märkisid müüjad, et kui panna kõrvuti Itaalia ja Eestis traditsioonidega Tshehhi toodang, siis jäetakse Tshehhi segisti ostmata.

Võrreldes Skandinaavia toodangut, Orase ja Gustafsbergi segisteid, siis viimased jäävad alla, kuna nende disaini ei peeta nii vastuvõetavaks. Orase segisteid eelistavad eriti noored, ajaga kaasaskäivad kliendid. Samas on ka Orase hind luksuslik (2000--6000 krooni). 6000 krooni eest on võimalik valida nii musta, valge kui ka kullavärvi kombinatsioonidega segisteid, rääkimata nende töökindlusest.

Hetkel kuum